Υλικά:
500γρ. μπισκότα cookies
1 ζαχαρούχο
1 μεγάλη συσκευασία maltesers
ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:
Αρχικά θρυμματίζουμε στο multi τα μπισκότα.
Στη συνέχεια σε ένα μπολ βάζουμε τα μπισκότα και το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν.
Έπειτα παίρνουμε μείγμα σε ποσότητα ενός κερασιού και το ανοίγουμε στην παλάμη μας. Βάζουμε ένα malteser στο κέντρο και τυλίγουμε ώστε να καλυφθεί.
Καλύπτουμε το κάθε μπαλάκι με ινδοκάρυδο.
Έτοιμα!
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου