Υλικά:
Λεμόνια
ζάχαρη
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λεμόνια, τα κόβουμε και τα στίβουμε. Τα σουρώνουμε καλά. Μετράμε πόσα ποτήρια χυμό λεμονιού έχουμε και προσθέτουμε την ίδια ποσότητα σε ζάχαρη. Ανακατεύουμε για 1 1/2 μέρα. Όταν διαλυθεί η ζάχαρη, ξανά σουρώνουμε. Έτοιμη!
Καλή επιτυχία!
Tips: *Διατηρείται στο ψυγείο για αρκετό καιρό
*Η λεμονάδα είναι συμπυκνωμένη και διαλύεται με νερό σε ποσότητα ένα προς τρια.
*Με 5 κιλά λεμόνια και την ανάλογη ποσότητα σε ζάχαρη, βγαίνει 2,5 λίτρα λεμονάδα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου