Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Λεμονάδα σπιτική.


Υλικά:

Λεμόνια
ζάχαρη


Εκτέλεση:

Πλένουμε τα λεμόνια, τα κόβουμε και τα στίβουμε. Τα σουρώνουμε καλά. Μετράμε πόσα ποτήρια χυμό λεμονιού έχουμε και προσθέτουμε την ίδια ποσότητα σε ζάχαρη. Ανακατεύουμε για 1 1/2 μέρα. Όταν διαλυθεί η ζάχαρη,  ξανά σουρώνουμε. Έτοιμη!

Καλή επιτυχία! 


Tips: *Διατηρείται στο ψυγείο για αρκετό καιρό
          *Η λεμονάδα είναι συμπυκνωμένη και διαλύεται με νερό σε ποσότητα ένα προς τρια.
          *Με 5 κιλά λεμόνια και την ανάλογη ποσότητα σε ζάχαρη,  βγαίνει 2,5 λίτρα λεμονάδα. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου