Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Λουκάνικα σε ξυλάκι


Υλικά:

350γρ. ζύμη για πίτσα 
6 λουκάνικα φρανκούρτης 
12 ξυλάκια για σουβλάκι 

Εκτέλεση: 

Αρχικά κόβουμε τα λουκάνικα στη μέση. Περνάμε σε κάθε λουκάνικο από ένα ξυλάκι. Έπειτα κόβουμε τα λουκάνικα κυκλικά από την αρχή ως το τέλος ώστε να γίνουν σπιράλ. 


Στη συνέχεια χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 κορδόνια περίπου 12εκ. Βάζουμε το κορδόνι ζύμης στα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο λουκάνικο,  περιστρέφοντας κυκλικά. 


Τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 10 λεπτά. Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου