Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Muffins με τρούφα...





Υλικά:

500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250γρ. μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου
250γρ. γάλα χλιαρό
400γρ. ζάχαρη
3 βανίλιες
4 αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου
πραλίνα φουντουκιού
πολύχρωμη τρούφα
πολύχρωμα σοκολατένια κουφέτα (smarties)
φορμάκια για muffins

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη μαργαρίνη για 2-3 λεπτά, ρίχνουμε σιγά σιγά την ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγα. Χτυπάμε για 2-3 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε τις βανίλιες.  Προσθέτουμε το γάλα και την φαρίνα εναλλάξ. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στα φορμάκια και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μισή περίπου ώρα στους 180 βαθμούς. Ελέγχουμε με ένα μαχαίρι αν έχουν ψηθεί. 

Αφού τα βγάλουμε από τον φουρνο, αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια αλείφουμε το πάνω μέρος με πραλίνα φουντουκιού αφήνοντας 1 εκ. περιθώριο.  Τοποθετούμε στο κέντρο ένα σοκολατένιο κουφετάκι και πασπαλίζουμε με την τρούφα. Έτοιμα!!

Καλή επιτυχία! 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου