Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αλμυρό κέικ.


Υλικά:

200γρ. φαρίνα 
200γρ. βούτυρο
250γρ κίτρινο τυρί 
200γρ. αλλαντικά 
200γρ γιαούρτι 
4 αβγά 
100γρ. Φέτα 
Αλάτι,  πιπέρι 

Εκτέλεση:

Αρχικά χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει και έπειτα προσθέτουμε ένα - ένα τα αβγά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κίτρινο τυρί, τα αλλαντικά και την φέτα. Έπειτα προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τέλος το γιαούρτι. Αλατοπιπερωνουμε και τοποθετούμε σε φόρμα. 


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά. Έτοιμο! 


Καλή επιτυχία! 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου