Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ρώσικη σαλάτα



Υλικά:

3 μέτριες πατάτες
1 βαζάκι αρακά
1 βαζάκι αγγουράκι τουρσί
1 παριζάκι
6 αβγά
450ml. μαγιονέζα

Εκτέλεση:

Αρχικά βράζουμε τα αβγά. Αφού τα αφήσουμε να κρυώσουν τα ψιλοκόβουμε.


Στη συνέχεια βράζουμε τις πατάτες.  Δεν τις βράζουμε πολύ ώστε να λιώσουν,  αλλά πρέπει να κρατάνε ελάχιστα.  Αφού βράσουν αφήνουμε να κρυωσουν και ψιλοκόβουμε. Έπειτα ψιλοκόβουμε το παριζάκι και τα αγγουράκια. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά.


Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά. Έτοιμη! 


Καλή επιτυχία!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου