Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Κουλουράκια κανέλας


Υλικά:


2 ποτήρια νερό
1 φλ. του τσαγιού ζάχαρη
1 φλ. του τσαγιού λάδι
περίπου ένα φακελάκι ξερή μαγιά (λίγο λιγότερο)
μία πρέζα αλάτι
2 κ.σ κανέλα
αλεύρι όσο χρειαστεί ώστε να μην κολλάει η ζύμη στα χεριά.

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά,  προσθέτοντας τελευταίο το αλεύρι. 


Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι,  ζυμώνοντας, ώσπου να έχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια. 



Αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει,  σε ένα ζεστό μέρος.  Στη συνέχεια πλαθουμε κουλουράκιακσι τα βάζουμε στο ταψί. Τα σκεπάζουμε μρ μια πετσέτα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν. 


Αφού φουσκώσουν,  ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για περίπου 25 λεπτά.  Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!



Σημ : Η συνταγή είναι από το site: www.mothersblog.gr





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου