Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Μπισκότα βανίλια-κακάο



Υλικά:

1 βούτυρο 
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 
3 φλ. τσαγιού αλεύρι ΓΟΧ 
1 αβγό
1 βανίλια 
4κ.σ. κακάο 

Εκτέλεση:

Αρχικά στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. 


Στη συνέχεια προσθέτουμε την βανίλια, το αβγό και σταδιακά το αλεύρι,  ώσπου να έχουμε μια μαλακή ζύμη. 


Χωρίζουμε την ζύμη σε 2 μερη, αφήνοντας το ένα ως έχει,  ενώ το δεύτερο το πασπαλίζουμε με το κακάο.  Πλάθουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. 


Έπειτα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και από τις 2 ζύμες. 


Αναμιγνύουμε 2 μπαλάκια από διαφορετικά χρώματα και φτιάχνουμε κάθε μπισκότο.  Στη συνέχεια τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί. 


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 20 λεπτά. Έτοιμα!



Καλή επιτυχία!








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου