Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ζουμερά μπισκότα σοκολατας...







Υλικά:

65γρ. Βιτάμ
250γρ. κουβερτούρα
100γρ. ζάχαρη

2 αβγά
1 βανίλια
Λίγο αλάτι
210γρ. αλεύρι
1/2 κουταλιά του γλυκού μπεικιν
100γρ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα.




Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά,  με την ζάχαρη,  την βανίλια και το αλάτι για 3 λεπτά.



Και έπειτα προσθέτουμε την σοκολάτα. 


Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν,  ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μισή με μια ώρα ώστε να σφίξει το μείγμα και να μπορούμε να το πλασουμε. Αφού το βγάλουμε από το ψυγείο,  πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα οποία κυλάμε σε άχνη ζάχαρη και τοποθετούμε με απόσταση,  στο ταψί. 


Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 και ψήνουμε για δέκα λεπτά.  Όταν τα βγάλουμε θα έχουν απλώσει και θα είναι ακόμα μαλακά. 



Καλή επιτυχία!







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου