Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πραλίνα φουντουκιού σπιτική...







Υλικά:

250γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
230γρ. άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
70γρ. ηλιέλαιο
40γρ. σκόνη κακάο

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα φουντούκια στο multi, μαζί με το ηλιέλαιο,  και χτυπάμε μέχρι να γίνει αλοιφή. Στη συνέχεια προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και την βανιλια. Αφού ομογενοποιηθούν προσθέτουμε το κακάο. Είναι έτοιμο.  Φυλάμε σε βαζάκι εντός ή εκτός ψυγείου. 

Καλή επιτυχία! 



Σημείωση: Συνταγή από το site http://akispetretzikis.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου