Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Γρήγορα ψωμάκια με μπύρα


Υλικά:

550γρ. φαρίνα 
300ml. μπύρα
1κγ. αλάτι
1 αβγό
σουσάμι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και τη μπύρα.


Πλάθουμε μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει.


Πλάθουμε τα ψωμάκια,  τα βάζουμε στο ταψί, αλείφουμε με το αβγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. 


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 45 περίπου λεπτά. Έτοιμα! 


Καλή επιτυχία! 



Σημ: Η συνταγή είναι από το site: www.greekcook.gr







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου