Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Σφολιατάκια με γαλοπούλα και πέστο


Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτα 
17 φέτες γαλοπούλα 
17 φέτες τυρί για τοστ
πέστο βασιλικού 
25 ντοματίνια 
φύλλα βασιλικού 

Εκτέλεση:

Αρχικά κόβουμε την σφολιάτα σε 60 τετραγωνάκια και βάζουμε το κάθε κομμάτι σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.


Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα. Έπειτα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν. 


Αφού κρυώσουν κόβουμε τα τετράγωνα στη μέση. 


Αλείφουμε το κάτω φύλλο με πέστο. 


Στη συνέχεια βάζουμε από μια λωρίδα γαλοπούλα διπλωμένη και μια τυρί και κλείνουμε με το πάνω φύλλο. 



Τέλος βάζουμε ένα φύλλο βασιλικού, μισό ντοματίνι και μια οδοντογλυφίδα. Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου