Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Panacotta


Υλικά:

1 φάκελος μείγμα για panacotta 
600ml γάλα 
σιρόπι φράουλα 

Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 400ml γάλα. Μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται ρίχνουμε το μείγμα για την panacotta και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει. 


Στη συνέχεια αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 200ml. γάλα. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα ορθογώνια,  είτε σε στρογγυλά μικρά φορμάκια.


Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να κρυώσει. Αφού κρυώσει αφαιρούμε από την φόρμα και περιχύνουμε με το σιρόπι.  Έτοιμη!


Καλή επιτυχία!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου