Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Παστα φλώρα ατομική.



Υλικά:

300γρ. αλεύρι ΓΟΧ
80γρ. ζάχαρη άχνη
1 αβγό
1/2 κ.γ. αλάτι
ξύσμα από 1 λεμόνι
150γρ. παγωμένο βούτυρο
1 βανίλια
450γρ.μαρμελάδα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικα εκτός από την μαρμελάδα.



 Πλάθουμε με τα χέρια ώστε να γίνει μια συμπαγής μαλακή ζύμη.



Στη συνέχεια παίρνουμε ζύμη σε μέγεθος καρυδιού την ανοίγουμε στο χέρι μας και την τοποθετούμε μέσα στα φορμάκια. Με ένα πιρούνι τρυπάμε την ζύμη για να μην φουσκώσει.



Έπειτα γεμίζουμε το κάθε φορμάκι με μαρμελάδα.



Ψήνουμε στους 170 για περίπου 20 λεπτά. Έτοιμα!



Καλή επιτυχία!



Σημ: Η συνταγή είναι από το site: www.mageirikikaisintages.blogspot.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου