Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Γρήγορα πιτσάκια.


Υλικά:

700γρ. περίπου αλεύρι ΓΟΧ 
1 ποτήρι νερό 
1 ποτήρι ηλιέλαιο 
1 1/2 κ.γ. μπέικιν 
250γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο 
5 φέτες πάριζα κομμένες σε τετραγωνάκια 
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη 
αλάτι 
πιπέρι 

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν,  ρίχνουμε τα υγρά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πλαθουμε μια μαλακή ελαστική ζύμη που δεν κολλάει. 


Πλάθουμε μικρά μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τοποθετούμε σε λαδόκολλα,  στο ταψί. 


Τοποθετουμε σε προθερμασμένο φούρνο. Ψήνουμε 15 λεπτά στους 200. Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!


Tip: Μπορείτε εναλλακτικά στη γέμιση να χρησιμοποιήσετε ελιές φέτα και ρίγανη, η κομματάκια λουκάνικο, σαλάμι ή ο,τι άλλο θέλετε. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου