Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Κροκέτες λουκάνικο



Υλικά:

12 φέτες ψωμί για τοστ
6 λουκάνικα φρανκούρτης μεγάλα
φρυγανιά
2 αβγά

Εκτέλεση:

Αρχικά κόβουμε περιμετρικά τις φέτες του ψωμιού κρατώντας μόνο την κόρα.



Στην συνέχεια κόβουμε στη  μέση και τα λουκάνικα.



Έπειτα με ένα πλάστη ανοίγουμε καλά την κάθε φέτα ψωμιού,  ώσπου να γίνει σαν φύλλο.



 Βάζουμε μέσα το λουκάνικο και τυλίγουμε.



 Το ρόλο που δημιουργηθεί το τυλιγουμε σφιχτά μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε για 10 περίπου λεπτά. Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα λουκάνικα.



Στη συνέχεια βγάζουμε το ρολό από το αλουμινόχαρτο και το βουτάμε πρώτα στο αβγό και έπειτα στη φρυγανιά.  Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ώσπου να ροδίσει.  Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου