Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Μαρέγκες



Υλικά:

150γρ. ασπράδια αυγών
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
150γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
150γρ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο μίξερ τα ασπράδια, με την βανίλια και το αλάτι.



Χτυπάμε με το σύρμα για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αφρατέψει και έπειτα προσθέτουμε σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη σε 10 κουταλιές. Συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο ώσπου να σφίξει και να γυαλίσει η μαρέγκα.



 Έπειτα προσθέτουμε την άχνη που έχουμε προηγουμένως κοσκινίσει και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα. Βάζουμε την μαρέγκα σε κορνέ και κάνουμε ροζετες.



 Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς για 1 1/2 ώρα. Έτοιμες!


Καλή επιτυχία!



Σημ: Η συνταγή είναι από το site: www.akispetretzikis.com 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου