Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Muffins με ελιές



Υλικά:

3/4 φλ. ελαιόλαδο
2 φλ. χυμό φρέσκο πορτοκάλι
1 κοφτή κ.γ. σόδα
1 φλ. ελιές ψιλοκομμένες
3 φλ. αλεύρι
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. ρίγανη
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε το λάδι και έπειτα προσθέτουμε τον χυμό, που μέσα έχουμε διαλύσει την σόδα.


Στη συνέχεια ρίχνουμε το μισό αλεύρι και ανακατεύουμε ώσπου να γίνει χυλός. Προσθέτουμε τις ελιές,  το κρεμμύδι το πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. Τέλος ρίχνουμε και το υπόλοιπο αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως. 


Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια για muffins.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160, στον αέρα για 25 λεπτά.  Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!



Σημ : Η συνταγή είναι από το site: www.argiro.gr







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου