Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Μείγμα για κρέπες.


Υλικά:(για 10 κρέπες)

2 αβγά
1 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο ή λάδι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ χτυπάμε αρχικά τα αβγά.


Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα,  το αλάτι,  το βούτυρο και τέλος το αλεύρι,  συνεχίζοντας το ανακάτεμα. 


Σκεπάζουμε το μείγμα με μια πετσέτα και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Στη συνέχεια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι,  που έχουμε προθερμάνει στην πιο δυνατή θερμοκρασία,  ρίχνουμε μια κουταλιά με την κουτάλα της σούπας και απλώνουμε το μείγμα ώστε να καλύψει τον πάτο. 


Αφήνουμε περίπου μισό λεπτό και όταν δούμε ότι έχει ψηθεί το γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Έτοιμο! 


Καλή επιτυχία! 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου