Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Κέικ πίτσα


Υλικά: 

4 αβγά 
210γρ. αλεύρι ΓΟΧ
1 φακελάκι μπέικιν
3/4 της κούπας σπορέλαιο 
150γρ. γάλα 
200γρ. γιαούρτι 
300γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο 
300γρ. μπέικον κομμένο σε κύβους 
2 πιπεριές 
1/2κ.γ. αλάτι 
1κ.σ. ρίγανη 
λίγη ντοματάδα 

Εκτέλεση: 

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αβγά ώσπου να αφρατέψουν πολύ. 


Έπειτα προσθέτουμε σταδιακά το γιαούρτι,  το σπορέλαιο και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. 


Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μια σπάτουλα ρίχνοντας σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν.  Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. 


Λαδώνουμε καλά μια ανοιγόμενη φόρμα και βάζουμε στον πάτο ντοματάδα.


Προσθέτουμε το μείγμα. 


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 45 λεπτά. Έτοιμο!


Καλή επιτυχία!



Σημ: Η συνταγή είναι από το site: www.daddycool.gr










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου