Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Μπισκότα με μέλι και κομμάτια σοκολάτας


Υλικά:

110 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
175 γραμμ. ζάχαρη καστανή
1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
1 γεμάτη κουταλιά μέλι
1/4κ.γ. κανέλα
220 γραμμ. αλεύρι ΓΟΧ
1κ.γ. μπέικιν 
1/4κ.γ. αλάτι
150 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση:

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψουν.


Στη συνέχεια προσθέτουμε το αβγό, το  μέλι και την κανέλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. 



Έπειτα χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλεύρι και χτυπάμε ώσπου να ομογενοποιηθούν. Σταματάμε το μίξερ,  προσθέτουμε την σοκολάτα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. 



Βάζουμε την ζύμη για μία ώρα στο ψυγείο.  Στην συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα βάζουμε σε λαδόκολλα στο ταψί,  πατώντας ελαφρά από πάνω. 


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 14 λεπτά. Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!



Σημ: Η συνταγή είναι από το site: www.theonewithallthetastes.com






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου