Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Σοκολατένια μπαστουνάκια


Υλικά:

120γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 
100γρ. ζάχαρη 
1 αβγό
220γρ. αλεύρι
1κ.γ. μπέικιν
ελάχιστο αλάτι
60γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 

Εκτέλεση:

Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο κομμένο σε μικρά τετραγωνάκια και την ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει. 


Έπειτα προσθέτουμε το αβγό. Αφου περάσουν 2-3 λεπτά σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. 


Προσθέτουμε και την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε. 


Αφού ενσωματωθεί η σοκολάτα,  βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. 


Πλάθουμε μπαστούνια μήκους περίπου 12 εκατοστά και τοποθετούμε σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 20 λεπτά περίπου.  Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!



Σημ: Η συνταγή είναι από το περιοδικό Γλυκές Ιστορίες









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου