Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Σοκολατένια κουλουράκια.


Υλικά:

450γρ. αλεύρι ΓΟΧ 
50γρ. κακάο 
250γρ. βούτυρο αγελάδας σε θερμοκρασία δωματίου 
150γρ. άχνη ζάχαρη 
100γρ. αβγά  (2 αβγά)
70γρ. γάλα
15γρ. μπέικιν 

Εκτέλεση:

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε μέσα όλα τα υλικά και χτυπάμε με το φτερό. 


Χτυπάμε καλά την ζύμη ώστε να ομογενοποιηθεί πλήρως. 


Στη συνέχεια βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή έως μια ώρα. Έπειτα πλάθουμε κορδόνια μήκους 10εκ. και τα στρίβουμε. Τοποθετούμε στο ταψί σε αντικολλητικό χαρτί. 


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 για περίπου 20 λεπτά. Έτοιμα!


Καλή επιτυχία!



Σημ: Η συνταγή είναι από το site: www.steliosparliaros.gr







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου